Back to the vacancies

KINASE

KINASE is op zoek naar twee stagiaires voor hun studententakken Young KINASE en Het Scribe Collectief. Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een meewerkstage in een bedrijf in de zorg? Lees dan snel verder!
Houd jij van dynamiek en wil je meer leren over bedrijfsontwikkeling in een snelgroeiende organisatie? Krijg een uniek kijkje achter de schermen bij KINASE en Het Scribe Collectief! Als stagiair in één van deze ondernemingen, ben je vanaf dag één onderdeel van het team en pak je projecten op die jij interessant vindt én die het bedrijf verder helpen. Je krijgt een interessant kijkje in het dagelijks reilen en zeilen in onze jonge en snelgroeiende ondernemingen en levert vanuit je studentenperspectief bijdrage in meetings. Je krijgt je eigen doelen en verantwoordelijkheden.

Wanneer? Per direct, overleg mogelijk
Hoe lang? Vier tot negen maanden
Wie ben jij? Enthousiaste en leergierige student (technische) geneeskunde, health care management of een aanverwante studie, die graag de handen uit de mouwen steekt.
Wat bieden wij? Een passende stagevergoeding, werktelefoon en -laptop

Meer weten over hoe het is om stage te lopen bij Kinase? We hebben stagiaires Laura en Marijn allerlei vragen gesteld, hun ervaringen lees je hier (https://www.kinase.nl/actueel/stage-bij-kinase-hoe-is-dat/)
Interesse? Solliciteren kan via deze link. (https://www.kinase.nl/vacatures/kantoor/stagiair-young-kinase/)
Vragen? Neem contact op met Marleen (+31 6 14731785)

SHARE is the Faculty Association of the study ‘Health Policy and Management’ at the Erasmus University Rotterdam.

Terms & Conditions 2019


VISITING ADDRESS

Faculty Association SHARE
Burgemeester Oudlaan 50
Room J7-35 (Bayle)
3062 PA Rotterdam
The Netherlands
T: +31 10 408 85 70