Back to the vacancies

Gzicht

Ben jij (bijna) afgestudeerd en op zoek naar een baan? Wil je van betekenis zijn voor de zorg, het onderwijs of de overheid en tegelijkertijd persoonlijk invulling geven aan je carrière? Dan zoeken wij jou!

gzicht is een jong, kleinschalig en dynamisch adviesbureau. Onze gedreven adviseurs, met verschillende expertises, helpen organisaties om de snelheid van veranderingen bij te houden en complexe vraagstukken op te lossen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het optimaliseren van processen, het opstellen van een business case voor een financieringsvraag en het meedenken over de zorginkoop en/of zorgverkoop.

Proactiviteit en leergierigheid vinden we belangrijker dan ervaring. Als je de wil hebt om meer te leren over de zorg, het onderwijs, de overheid of financiën, dan is gzicht hét bedrijf voor jou.

Enthousiast geworden? We komen graag in contact met leergierige en eigenwijze mensen die de drive hebben om het verschil te maken. Kijk op onze website voor de vacature junior adviseur.

Meer weten over hoe het is om te werken bij gzicht? Lees dan de blog van Meggie, volg onze social media of meld je direct aan voor de in(g)zichtdag op donderdag 22 september aanstaande.

www.gzicht.nl

www.linkedin.com/company/gzicht/

@werkenbijgzicht

SHARE is the Faculty Association of the study ‘Health Policy and Management’ at the Erasmus University Rotterdam.

Terms & Conditions 2019


VISITING ADDRESS

Faculty Association SHARE
Burgemeester Oudlaan 50
Room J7-35 (Bayle)
3062 PA Rotterdam
The Netherlands
T: +31 10 408 85 70