Back to the vacancies

Care Effect

JUNIOR CONSULTANT – FULL TIME

Wij zijn op zoek naar een junior consultant om ons team te versterken. Ben jij net afgestudeerd of studeer je binnenkort af? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Als junior consultant binnen Care Effect werk je aan uiteenlopende projecten binnen de (ziekenhuis)zorg. Je ondersteunt zorginstellingen voornamelijk bij de zorgregistratie en -administratie door je kennis van de wet- en regelgeving en de DBC-systematiek toe te passen binnen het informatiesysteem van de zorginstelling. Naast projecten op de zorgadministratie heb je ook de mogelijkheid om een rol te spelen binnen andere afdelingen zoals ICT en de academie. Bijvoorbeeld bij de implementatie van een nieuwe elektronisch patiëntendossier of door het organiseren en geven van trainingen om medisch personeel op te leiden. Naast opdrachten bij verschillende zorginstellingen door heel Nederland, biedt Care Effect veel ruimte voor eigen ontwikkeling en teambuilding

Bij Care Effect draait het al sinds 2010 primair om goede en betaalbare zorg voor iedereen. Dat is onze missie. Al onze activiteiten zijn erop gericht om de bedrijfsvoering van organisaties in de zorgsector effectief te laten functioneren. Hierdoor kunnen onze opdrachtgevers zich primair focussen op het zorgproces.

Let op: solliciteer via onze website door je CV én motivatie te mailen naar [email protected]

Voor meer informatie over deze vacature zie onze website: https://www.care-effect.nl/wie-zijn-wij/werken-bij

SHARE is the Faculty Association of the study ‘Health Policy and Management’ at the Erasmus University Rotterdam.

Terms & Conditions 2019


VISITING ADDRESS

Faculty Association SHARE
Burgemeester Oudlaan 50
Room J7-35 (Bayle)
3062 PA Rotterdam
The Netherlands
T: +31 10 408 85 70