Q-talent

DUTCH STUDENTS ONLY!

“Er is genoeg succes voor iedereen”

Al meer dan tien jaar werven, selecteren en detacheren wij medewerkers bij opdrachtgevers in de zorg. Hierbij gaan wij voor talent! Onze focus ligt op hoogopgeleide talenten, die hun studie aan de universiteit of HBO (bijna) hebben afgerond. Wij bieden onze talenten de kans om zichzelf te verrijken door het opdoen van kennis en werkervaring. Onze talenten volgen een gevarieerd talentontwikkelprogramma onder begeleiding van onze talentenmanagers. Dit programma omvat onder andere trainingen, workshops en intervisie. Daarnaast krijg je individuele coaching van een ervaren consultant, zodat je je optimaal kunt ontwikkelen.

Welke opdrachten?

Wij richten ons op alle facetten van de bedrijfsvoering in de zorg. Denk aan functies op het gebied van zorgadministratie, beleid, planning & control, cliëntadministratie, onderzoek en kwaliteit & veiligheid.Onze talenten gaan bijvoorbeeld aan de slag als projectmedewerker, projectondersteuner of projectadviseur. Klik hier voor voorbeelden van opdrachten die onze talenten hebben afgerond. Via Q-talent kun je onder andere aan de slag bijziekenhuizen, GGZ-instellingen, langdurige zorginstellingen en andere zorg gerelateerde organisaties. Daarnaast werken wij nauw samen met onze zusterbedrijven Q- Consult Zorg, Casemix en Q-Academy. Zo bieden wij onze talenten de mogelijkheid om door te groeien tot consultant, ontwikkelaar of trainer.

Aan de slag gaan

Is je interesse gewekt om voor Q-talent aan de slag te gaan? Schrijf je dan vrijblijvend bij ons in voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen wij een goed beeld krijgen van wie jij bent, wat je wilt en welke talenten je hebt. In dit gesprek is er natuurlijk ook de mogelijkheid voor jou om vragen te stellen aan ons. Is er een wederzijdse klik, dan nemen we je op in ons kandidatenbestand. We gaan dan voor jou op zoek naar een geschikte opdracht!

Afstuderen via Q-talent

Bij Q-Consult Zorg en Casemix worden er regelmatig interessante afstudeeropdrachten aangeboden. Tijdens je afstudeeropdracht word je intern begeleid door een ervaren consultant van Q-Consult Zorg of Casemix. Ieder jaar publiceren we nieuwe afstudeeropdrachten op onze website, maar ook open sollicitaties zijn welkom!

Neem een kijkje op https://www.q-talent.nl/voor meer informatie over Q-talent.
Geïnteresseerd in de vacatures die we aanbieden? Kijk dan op https://werkenbij.qtalent.nl/.

Hopelijk tot snel!

SHARE is the Faculty Association of the study ‘Health Policy and Management’ at the Erasmus University Rotterdam.

Terms & Conditions 2019


VISITING ADDRESS

Faculty Association SHARE
Burgemeester Oudlaan 50
Room J7-35 (Bayle)
3062 PA Rotterdam
The Netherlands
T: +31 10 408 85 70