Skip to main content
Q-talent

DUTCH STUDENTS ONLY!

Q-Talent is een bureau voor detachering, werving en selectie. Onze focus ligt op hoogopgeleide talenten, die hun studie aan de universiteit of HBO (bijna) hebben afgerond. Wij bieden jou de kans om jezelf te verrijken door het opdoen van kennis en werkervaring. Onze talenten ontvangen persoonlijke begeleiding van onze talentenmanagers en volgen een gevarieerd trainingsprogramma. Dit programma omvat trainingen, workshops, intervisie en individuele coaching. 

Young professional in de zorg

Wil je graag aan de slag binnen de bedrijfsvoering van de zorg en word je enthousiast van projectmatig werken? Dan ben je bij Q-Talent aan het juiste adres!

Aan de slag in de bedrijfsvoering van een zorgorganisatie

Je gaat projectmatig aan de slag in de bedrijfsvoering van een zorgorganisatie. Het belangrijkst is dat je iets doet waar jij blij van wordt, op de plek van jouw voorkeur. Samen met een van onze talentenmanagers ontdek je de mogelijkheden en onderzoek je je wensen.

Je kunt projecten doen in bijvoorbeeld ziekenhuizen, de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg of organisaties in het sociale domein. Je kunt meerdere voorkeuren aangeven en dus ook verschillende projecten uitvoeren.

Voorbeelden van projecten

Wij bieden projecten zoals procesoptimalisatie, DBC-verwerking, ondersteunen bij onderzoek, plannings- en zorg administratieve werkzaamheden. Bij verschillende afdelingen in de bedrijfsvoering kun je een kijkje nemen: de zorgadministratie, planning & controle, kwaliteit & veiligheid, business intelligence en innovatie & ontwikkeling.  

Wat kun je verwachten?

Na een match tussen jou en een zorgorganisatie start jouw project. Je tekent je contract en we vertellen je alles over ons ontwikkelprogramma dat jou ondersteunt bij je werkzaamheden en in je persoonlijke groei.

Ons ontwikkelprogramma bevat trainingen over bijvoorbeeld persoonlijk leiderschap, adviesvaardigheden, effectief communiceren en Excel. Ook kun je uitgebreid leren over audits uitvoeren, calamiteitenonderzoek, stuurinformatie, e-health en storytelling met data. De trainingen volg je samen met andere talenten en de kennis kun je meteen toepassen in de praktijk.

Al onze young professionals krijgen persoonlijke begeleiding en coaching van een van onze talentenmanagers. We bespreken welke trainingen waardevol voor jou zijn en samen nemen we de leerdoelen door.   

Aanmelden

  • Je kunt reageren op een specifiek project via onze vacaturepagina: Q-Talent (qtalent.nl)
  • Je kunt je aanmelden via een open inschrijving. In een kennismaking bespreken we de mogelijkheden en jouw voorkeuren.