Our Partners

FuroreDUTCH STUDENTS ONLY

Furore is een ICT-bedrijf gespecialiseerd in zorgICT. Wij zijn werkzaam bij academische en algemene ziekenhuizen en zorginstellingen in de care. Onze medewerkers ondersteunen zorginstellingen bij het gehele epd- of ecd-traject, met advies over inrichting, projectmanagement, functioneel applicatiebeer, testen en trainingen. Zij combineren kennis van het domein, verstand van de techniek en de ambitie om met ICT verbeteringen te realiseren.

Q-Talent

DUTCH STUDENTS ONLY

“Er is genoeg succes voor iedereen”

Q-Talent is een bureau voor detachering, werving en selectie. Onze focus ligt op hoogopgeleide talenten, die hun studie aan de universiteit of HBO (bijna) hebben afgerond. Wij bieden jou de kans om jezelf te verrijken door het opdoen van kennis en werkervaring. Onze talenten ontvangen persoonlijke begeleiding van onze talentenmanagers en volgen een gevarieerd trainingsprogramma. Dit programma omvat trainingen, workshops, intervisie en individuele coaching. 

 

ESHPMa

The ESHPMa is the alumni association established for students who finished a bachelor or master study at Erasmus School of Health Policy & Management (ESHMP). The ESHMPa has wide spectrum of members who are working in the healthcare sector.

PARTzorg

Werken bij een organisatie met jonge, ambitieuze collega’s die allemaal de zorg een beetje beter willen maken en waar ook veel ruimte is voor ontwikkeling en plezier; dat is PART zorg!

Als projectmanager bij PART zorg werk je o.a. bij ziekenhuizen, ouderenzorginstellingen en verzekeraars aan diverse vraagstukken gericht op onderwerpen zoals procesoptimalisaties, kwaliteit, zorginkoop & -verkoop en zorgfraude. In een korte periode leer jij verschillende organisaties en hun uitdagingen in de zorg kennen. Op die manier ontdek je waar jouw passie in de zorg ligt.

Timeff

Timeff verzorgt de inrichting van al onze software, plus de doorontwikkeling ervan. Ook biedt Timeff consultancy en advies. Bij Timeff werken bevlogen professionals die precies weten wat er in de zorg speelt. Al onze adviseurs hebben een black belt in de Lean Six Sigma methodiek. We weten wat artsen willen en de uitdagingen waar een zelfstandige behandelkliniek voor staat. We luisteren heel goed naar u, maar we zijn ook eigenwijs en bouwen op onze ervaring en intuïtie voor oplossingen die echt werken. We kiezen voor een standaard oplossing als het kan en voor maatwerk als het moet. We zijn wendbaar, net als u. En we zijn ‘always in beta’, wat zoveel betekent als altijd in ontwikkeling. 

Care Effect

Care Effect is een energieke club, van talent tot senior, met een brede kennis van de zorgmarkt.
Met persoonlijke aandacht helpen wij onze opdrachtgevers met betere registratie van zorg en optimale ICT processen, zodat de zorgverleners zich kunnen focussen op waar zij goed in zijn. Daarnaast bieden wij slimme tools aan binnen ons eigen kennisplatform. Wij werken vanuit vier expertises: Zorgadministratie, Zorg ICT, Bedrijfsvoering en Academie. Deze vier zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Op welk niveau wij ook binnenkomen, wij kijken altijd naar het grotere geheel. Met als ultiem effect: de beste bedrijfsvoering voor de ziekenhuizen in Nederland. 

Our other partners

SHARE is the Faculty Association of the study ‘Health Policy and Management’ at the Erasmus University Rotterdam.

Terms & Conditions 2019


VISITING ADDRESS

Faculty Association SHARE
Burgemeester Oudlaan 50
Room J7-35 (Bayle)
3062 PA Rotterdam
The Netherlands
T: +31 10 408 85 70