Alumni vereniging ESHPMa

Word lid van de onafhankelijke alumnivereniging ESHPMa

De alumnivereniging ESHPM (ESPHMa) is met ruim 500 leden één van de grootste alumniverenigingen verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het netwerk bestaat uit hoogopgeleide professionals die affiniteit met de gezondheidszorg hebben. Onze leden zijn afgestudeerde gezondheidswetenschappers variërend van starters tot professionals.

ESHPMa (voorheen aBMG) is opgericht in 1995 met als doel een netwerk te creëren van afgestudeerde gezondheidswetenschappers die (grotendeels) werkzaam zijn in de gezondheidszorg.ESPHMa organiseert verschillende activiteiten, van inhoudelijke colleges met ESHPM, tot bedrijfsbezoeken en ‘netwerk’ borrels. Eens in de 3 jaar wordt een congres voor leden, geïnteresseerden en studenten georganiseerd. Ook biedt ESHPMa haar leden toegang tot interessante vacatures in de gezondheidszorg via de vacatureservice.

Het eerste jaar na afstuderen is het lidmaatschap van de vereniging gratis, daarna kun je voor een klein bedrag per jaar lid blijven. Ga voor meer informatie naar de website en volg ESHPMa op LinkedIn.  

SHARE is the Faculty Association of the study ‘Health Policy and Management’ at the Erasmus University Rotterdam.

Terms & Conditions 2019


VISITING ADDRESS

Faculty Association SHARE
Burgemeester Oudlaan 50
Room J7-35 (Bayle)
3062 PA Rotterdam
The Netherlands
T: +31 10 408 85 70